fredag 16 november 2012

Fars dag

Barnen gav Örjan en riktigt fin fars-dag-present i år. Tavlan är från Isaform och man väljer hur många barn det ska vara och vilken text man vill ha under. "Pappa hämtar mig" blev det på denna tavla - Vanna brukar säga så och jag tycker symboliken var bra i det uttrycket, vad som än händer, så hämtar pappa mig...


torsdag 15 november 2012

Ikea

Gjorde mitt första besök på nya Ikea-varuhuset i Älmhult måndagen efter öppningen, vilket varuhus. Fantastiskt fint och väldigt stort. Riktigt härligt att gå runt och titta på allt - nu när verkligen ALLT finns. Och till och med sådant som inte finns någon annanstans än i Älmhult (än så länge). En av de produkterna var jag ju tvungen att köpa, lilla fina bordet Lövbacken. Litet, elegant och med fina detaljer passar det perfekt i matrummet vid stringhyllan och pianot. Montazami-boken matchade kanonbra.




måndag 5 november 2012

40-årsfest

Jaha, då har man passerat den magiska 40-årsgränsen. Det var kanske inte så farligt, det var nog jobbigare innan. För på själva 40-årsdagen finns det inget att klaga på. Vaknade till sång och frukost på sängen och fina paket, och fina barn som också åt i sängen.
På kvällen hade jag min fantastiska, roliga fest. Delar med mig av lite bilder från kvällen, både till er som var här, så ni kan minnas hur kul det var, och till er som inte var här så ni får en liten smygtitt. Bildserien med dans är när vi under Daniels ledning dansar till Euforia.