torsdag 29 december 2011

Nytt i hallen





Badrumsrenoveringen drog med sig hallen utanför också. Idag fick jag äntligen lite fart att färdigställa ena väggen. Bänk från IKEA, boxar och sittunderlag från Innerum. Tavlan är gjord av Jenny Eneroth och hjort-hängarna också från Innerum.

tisdag 20 december 2011

Badrummet


Nu är alla hantverkare klara i badrummet. En del kvar att göra innan det är helt klart. Men lite att visa finns det. Dubbla duschar känns lyxigt och bra när man är många i familjen, dubbla handfat också såklart. Råa betongväggar mot glasmosaiken blev riktigt bra tycker jag. Lite 60-talskänsla med Sigvard Bernadottes design på lamporna. Så småningom ska det bli duschvägg i glasbetong.

tisdag 6 december 2011

Mosaik


Idag var det extra roligt att komma hem från jobbet...i badrummet var det uppsatt mosaik av våra duktiga hantverkare. Det blir väldigt fint. Längtar redan tills jag kommer hem imorgon för att se hur långt det har kommit då!

söndag 4 december 2011

Adventsmys


Egentligen skulle jag lägga upp lite bilder från badrumsrenoveringen, men insåg att bilder på grå betong i olika skepnader inte är så tilltalande att titta på, så istället blir det lite advensmys-bilder. Badrummet går ialla fall framåt. Två väggar är putsade och klara, golvet är gjutet och flytspacklat. Så nästkommande vecka blir spännande - förhoppningsvis kommer både mosaik och klinker på plats. Då blir det bilder! Ha en skön 2:a advent!