onsdag 23 februari 2011

Legobord


Dagens projekt blev ett legobord till Vanna (och de andra barnen). Idén tog jag rakt av från Vannas förskola. Ett Lack-bord från Ikea, en fastlimmad legoplatta, två badrumskrokar (också från Ikea) och den nya wallboxen från Innerum blev ett kanonbra legobord med förvaring för legobitarna. Perfekt höjd för Vanna.

måndag 21 februari 2011

Sovrum klart








Nu får man anse att projekt sovrum är klart. Lite småpiff blir det väl framöver såsom nya, ljusare påslakan till våren. Fotoväggen är bara påbörjad, men den får växa fram allt eftersom jag hittar fina bilder som passar. Letar fortfarande efter Pastill sittbänk från IKEA som skulle passa perfekt vid fotändan av sängen.

lördag 19 februari 2011

Garderober



Nu är garderoberna i sovrummet tapetserade. Efter lite funderande fram och tillbaka om tapetval så blev det till slut en mörkgrå tapet med svarta lite grafiska träd från Ferm living. Knopparna är de som satt original i huset när vi köpte det. Min dotter Tova tyckte inte färgen matchade mot de plommonfärgade mattorna, men ibland kan det vara schysst att det inte matchar perfekt.

tisdag 1 februari 2011

Piff i Kosta



Har varit och fixat till i Kosta, så det är fint till kommande hyresgäster.
Fondtyget kom på plats!