onsdag 25 augusti 2010

Fint i garderoben




Det är lite problematiskt när man ska byta rum. Alla grejer på fel ställe - och ingenstans att göra av allt medan det ska flyttas. För att Leon ska få plats med sina grejer i sitt nya rum, måste Örjan och jag få ut våra grejer. Vi ska nu ha de gamla inbyggda garderoberna som Leon haft allehanda prylar i. För att det skulle kännas bra behövdes lite uppfräschning. Så jag målade om lådorna och tapetserade insidan så det blir fint för underkläderna. Målade också insidan av garderoben. Det blev riktigt fint, och känns bra att använda det gamla som faktiskt funkar istället för att riva ut och köpa nytt.

söndag 22 augusti 2010

Leons hörna


Nu är Leons säng och en del förvaring på plats. Problemet är bara att få ordning på alla saker och slänga, slänga slänga (när han inte är med). Sängen tvättad och nymålad - känns fräscht och fint.


torsdag 19 augusti 2010

Barnrum




Idag tapetserade jag efter lite spackel och färg. Myrorna är många och tapeten ännu finare än jag föreställt mig.


onsdag 18 augusti 2010

Nytt barnrum

Nu är det dags att sätta igång förvandlingen av Örjans och mitt sovrum till nytt barnrum åt Vanna och Leon. Tapeterna har kommit så nu är det bara att köra igång. Jag började med att flytta sängen så jag kan börja tapetsera. Förutom fina dammråttor hittade jag ett lypsyl, en napp, ett hårspänne, en studsboll och några gummisnoddar. Man borde flytta på saker oftare...

fredag 13 augusti 2010

Barnrum


Nu är jag på gång med nytt barnrum. Leon och Vanna ska få dela Örjans och mitt sovrum och vi tar Leons gamla rum. Planeringen är klar och idag fick jag tag på tapeten jag så gärna vill ha i rummet. Tapeten Myra som tidningen FamilyLiving tog fram tillsammans med Sandbergs. Tapeten har utgått men jag lyckades hitta några rullar i Västerås. Förhoppningsvis kommer de på måndag. Då är det bara att sätta igång!