söndag 26 oktober 2008

Vackra blommor


Så här fina blommor fick jag av min lillasyster i fredags när vi firade min födelsedag, som är idag.

fredag 24 oktober 2008

Mer julstämning


Hittade detta fantastiska jultyg på Åhléns. Vet inte var jag ska ha det, men jag var tvungen att köpa lite ialla fall. Mönstret finns i röd/grönt också.

onsdag 22 oktober 2008

Nya arbetsrummet



Äntligen är arbetsrummet klart! Härlig heltäckningsmatta, fina tapeter, vitt tak, schyssta arbetsbord och snygga datorer. Nu kan hela familjen jobba.

tisdag 21 oktober 2008

Julstämning


Nu börjar man bli sugen på att julpynta. Ljuskronan Kallt från IKEA ska hänga ute vid Kostahuset till årets konstutställning.

fredag 17 oktober 2008

Snygga gardiner


Dessa härliga höstgardiner hittade jag på Ellos. 

måndag 13 oktober 2008

Härlig affisch


Hittade en jättefin affisch. Finns på hemsidan www.asomiakvarium.se
Perfekt till barnens rum.

söndag 12 oktober 2008

Nytt arbetsrum


Nu börjar arbetsrummet ta form. Håller på att piffa idag. Så här trevlig blir barnens datorplats. Tapeter "Storskogen" från MerMönster. Köpt från Tapetorama. Gardinen är en filtvepa från Åhlens, jättefin tycker jag.

lördag 11 oktober 2008

Eriksmåla-huset

Vad trevligt det är med hus. Har precis kommit hem från huset i Eriksmåla. Det är fantastiskt mysigt. De tidigare ägarna hade lämnat en massa saker kvar. Det mesta var fina saker. En del får man ju såklart byta ut, men till en början är det kanon att det finns. Tyvärr glömde jag kameran så jag får visa bilder en annan gång.

torsdag 9 oktober 2008

Bilar-tavlan


Tror nog det kan bli en fin tavla till Leon av denna!

Glada barn



Så här glada är barnen när de är på väg till skola och dagis.

Canvastavla

Såg en jättefin canvastavla på Habitat i Paris i helgen. Men den var rätt dyr, så jag tänkte att jag ska göra en egen. Motivet var leksaksbilar fotade uppifrån. Så ikväll tänkte jag samla i hop Leons bilar och fotografera dem på min nya heltäckningsmatta. Det ska nog bli fint. Sedan beställer jag en canvas från bilden. Jag återkommer med bilden när den är fotad.

onsdag 8 oktober 2008

Ny utställning


Snart är det dags för utställning i vårt hus i Kosta igen. Jenny Eneroths konst visas i vårt fina Kosta-hus. Här en bild från förra årets utställning.

Senaste husköpet


Här är vårt senaste husköp. Ett litet torp från 1822 i Eriksmåla.